Testimonials

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Skitechniek.nl
Average rating:  
 12 reviews
by Derk on Skitechniek.nl
High Performance Carving

Weer een leuke en leerzame clinic met veel persoonlijke aandacht en tips voor iedereen! Weer nieuwe inzichten opgedaan en oudere inzichten weer opgefrist om beter te skien en carven

by Elisabeth on Skitechniek.nl
High performance carving

Afgelopen weekend een leuke en leerzame dag gehad in Zoetermeer. Brian is zeer gepassioneerd en weet ontzettend veel over skitechniek (skiwetenschap). Een dag met Brian gaat veel verder dan met de gemiddelde skileraar. Zowel de meest basale skitheorie als vergevorderde details komen aan bod. Voor ieder niveau valt er dus wat te leren. Na deze dag weer wat handvatten voor mij om zelf mee aan de slag te gaan. Top!

by Henriëtte on Skitechniek.nl
High performance 2.0 –Carving Clinic: veel leermomenten

Erg fijne skidag achter de rug met de High performance 2.0 –Carving Clinic. Flink doorgetraind met nadruk op het belang van een goede centrale balans, en weer nieuwe inzichten opgedaan over hoe ik de komende tijd zelf gericht verder kan werken om mijn eigen skikunsten te verbeteren. Brian neemt echt de tijd om de techniek van iedere skiër goed te bekijken, denkt mee en rijkt persoonlijke tips en oefeningen aan waarmee iedere deelnemer ook na de clinic zelf verder kan werken. En het was nog een heel gezellige dag ook!

by Edwin van Riel on Skitechniek.nl
Eens een andere insteek

Topdag gehad (carven). Alhoewel natuurlijk alles (ook hier) valt of staat met de juiste basishouding en balans, toch, door de achtergrond van Brian, wat nieuwe gezichtspunten opgedaan. Leuk en leerzaam om eens wat vergelijk te maken met verschillende toppers uit diverse disciplines. Absoluut een aanrader!

by Michel Posthoorn on Skitechniek.nl
Skiclinic High Performance kort draaien 2.0

Skiclinic voor gevorderden High Performance kort draaien 2.0 gevolgd. Echt een aanrader! Na heel wat jaren ski ervaring en zowat elke steile helling van de Franse alpen gehad te hebben was ik toch wel ontzettend benieuwd wat ik kon gaan verwachten. Wat een specialist en vakkundig en bevlogen persoon is Brian Hunnekens toch. Eerst even in skiën en daarna werd je skitechniek geanalyseerd (lees gefileerd :)) door een video opname. Het is waanzinnig om jezelf zo heel specifiek gefilmd te zien waardoor je werkpunten gelijk aan het licht komen. De ene krijgt dit inzichtelijk en de ander weer iets anders, voor iedereen iets! Hiermee krijg je dan ook gelijk specifieke oefeningen te doen waardoor er direct verbeteringen optreden. Tijdens de analyse van diegene van de groep is heel goed besproken wat de beste techniek is en hoe je je "problemen" aan kan passen. Hij verteld alle ins en outs op professionele wijze en daarbij komt nog dat je meegenomen word in zijn enthousiasme. Voor deze service en professionaliteit kom je terug!

by Menno on Skitechniek.nl
High Performance Carving Clinic

Prima dag gehad, met een, voor mij andere, kijk op skiën.

Ga zo door!

by Henriette on Skitechniek.nl
High performance short turn clinic & High performance carving clinic

Brian heeft een enorme kennis van de wetenschap achter het skiën. Met zijn aanstekelijke enthousiasme deelt hij zijn inzichten en laat je op een nieuwe manier kijken naar en denken over je eigen techniek en die van de super-pro’s. Hele leuke en interessante clinics met oefeningen en ideeën waarmee je zelf weer verder aan de slag kunt!

by Mike on Skitechniek.nl
Short turn clinic

Zeer leerzame clinic. Veel doeltreffende tips gehad van Brian.
Zeker een aanrader.

by Erwin on Skitechniek.nl
Short Turn Clinic

Brian zoomt in tot de details en perfectie van het skiën en gaat hij verder daar waar de skileraar stopt....

Vanuit zijn ervaring als racer brengt hij met veel passie en plezier zijn kennis over aan de groep en heeft hij oog en aandacht voor persoonlijke feedback.

by Twan on Skitechniek.nl
Cursus

Leuke training die andere kijk geeft op het skiën!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»