Doel clinic

High Performance Clinics
Het doel van de High Performance clinics is het vergroten van jouw kennis omtrent deze mooie sport, waardoor je met deze nieuw vergaarde kennis ook na de training(en) door kan gaan met het verbeteren van jouw techniek.

Waarom skiet Marcel Hirscher beter dan Reilly McGlashan (klik op de naam voor een YouTube video)? Het is toch allebei geweldig hoor ik je denken?
Aan de hand van een aantal wetenschappelijke onderzochte onderwerpen neem ik je mee in de wereld van het high-performance skiƫn! Na een korte presentatie gaan we zelf aan de slag met het verbeteren van onze techniek. Ben jij er klaar voor? Klik hier en schrijf je dan nu in!

High Performance 2.0
De High Performance 2.0 clinic is het vervolg van de High Performance clinic. Hier gaan we bouwen op wat we geleerd hebben bij de High Performance clinic. Er zal geen presentatie meer plaatsvinden, dit wordt vervangen door een extra keer videoanalyse. Verder ligt de focus puur op trainen en beter worden. Ook als je de High Performance clinic niet hebt gevolgd is het mogelijk in te stromen bij de High Performance 2.0 clinic.